<<< Volver


Presentació

El centre disposa d’una biblioteca escolar amb més de sis mil volums amb diferent temàtica (consulta, lectura, investigació, etc…) per a fomentar la lectura entre els nostres alumnes. Durant el desdoblament que el centre té previst en informàtica els alumnes gaudeixen del plaer de la lectura i el prèstec d’exemplars per a llegir a casa.

La col·laboració familiar és molt important per a que el xiquet adquireisca uns hàbits lectors i pugau ajudar-lo mitjançant el vostre exemple diari.

Horaris

Cada grup té assignat un hora d’estància a la biblioteca escolar, cal consultar la graella d´horaris a la biblioteca que adjuntem.

Els espais buits queden a lliure disposición del tutor/a previ comunicación a la cap d’estudis.

 

Mestres Responsables

La biblioteca escolar té assignades a dues mestres que són les coordinadores de tots els projectes relacionats amb la biblioteca:

Pilar Morlanes Navarro Encarna Vicente Ull

 

Activitats:

Activitats amb el tutor/a: Lectural grupal, lectura individual lliure, visualització i lectura a Internet, decoració de la biblioteca, creació de punts de lectura, etc…

Activitats del centre: Fira del llibre del cole, visites a la biblioteca municipal, visita a la fira del llibre d’Alzira, visita a Bromera, conta contes, etc…

Consulta del projecte de foment lector >>>

Racons:

Racó de lectura, racó de consulta web i racó de la bibliotecària.

Contacte:

Si vols ficar-te en contacte amb nosaltres pots enviar-nos un correu electrònic a:

bibliotecafgs@gmail.com