<<< Volver


Presentació biblioteca virtual

La nostra biblioteca escolar vol ofertar-vos un espai virtual on pugau consultar dades, horaris, consultes, lectures i curiositats relacionades amb la nostra pròpia biblioteca i amb la lectura en general.

La biblioteca virtual del CEIP Federico Garcia Sanchiz poc a poc anirà ampliant el camp de continguts, així i tot actualment disposeu de cinc seccions dedicades a les famílies, al propi alumnat i al professorat. També disposeu d’un correu electrónic que anirà directament a les responsables per a apropar-los suggeriments i altres idees que facen que la nostra biblioteca virtual puga cumplir les nostres espectatives.

Desitgem que tots i totes pugau gaudir d’ella.


Prèstec de libres

1. El professor responsable del grup apuntarà a la llibreta corresponent el llibre i la data del prèstec de cada alumne.

2. Retirarà la targeta groga de la solapa.

3. Al termini del prèstec es pot renovar si encara no s’ha acabat de llegir.

4. Es torna el llibre en la data indicada (quinze dies) i s’afig la fitxa groga abans de col·locar-ho a la prestatgeria corresponent.

5. També s’esborra de la llibreta de registre de prèstec.

6. Els llibres de consulta no es presten, només els de literatura de creació.


Normes de la biblioteca

1. Demana informació a la persona responsable.

2. Cal estar en silenci en la biblioteca.

3. No està permitit menjar res.

4. Cal tindre cura dels llibres; no els ratlles ni doblegues.

5. Torna a col·locar el llibre en la prestatgeria d’on l’has tret.

6. Tornem el llibre en el termini que s’indique (quinze dies). Si no hem acabat de llegir-ho, renovem el prèstec.

 

Webs a consultar pels alumnes:


http://www.ciberoteca.com/escolar/


BIBLIOTECA NACIONAL DE ESPAÑA Centre depositari del Patrimoni Bibliogràfic i Documental d'Espanya. Destaca la seua Biblioteca Digital Hispànica, que  Oferix un accés lliure i gratuït a les principals obres de la Biblioteca Nacional. Un ambiciós projecte que posa a disposició de tots, un ampli conjunt d'obres patrimoni bibliogràfic espanyol. La Biblioteca Digital Hispànica proporciona la consulta, lectura i descàrrega de 10.000 obres entre les que destaquen manuscrits, llibres impresos del segle XV al segle XIX, gravats, dibuixos, cartells, fotografies i mapes. Un ampli elenc de documents, organitzats per col·leccions i subcol·leccions.

BIBLIOTECA VIRTUAL MIGUEL DE CERVANTES Un fons bibliogràfic i documental que, per mitjà de la utilització de les noves tecnologies, es posa lliurement a disposició dels usuaris d'internet amb l'objectiu de difondre les obres i els documents més destacats de la cultura espanyola i hispanoamericana..

BIBLIOTECA ESCOLAR DIGITAL De la Fundació Germà Sánchez Rupérez. Una ferramenta didàctica per a professors, alumnes, pares, pedagogs i investigadors del món de l'educació. Té tres opcions de reserca: per a Educació Infantil, per a Primària, i per a ESO, Batxillerat i Professors

BIBLIOTECA VIRTUAL RINCÓN CASTELLANO Obres literàries completes: poesia, teatre i narrativa. Textos electrònics dels grans autors de la literatura universal: Manrique, Garcilaso, Cervantes, Calderón, Lope de Vega, Quevedo, Góngora, Cadafal, Jovellanos, Bécquer, Larra, Galdós, Machado, Unamuno, Baroja, Darío, Lorca... i molts més

RELATOS BREVES DE AUTORES UNIVERSALES Per gentilesa de RACÓ CASTELLANO Els millors relats de la literatura universal: Franz Kafka | E.A. Poe | Oscar Wilde | A.C. Doyle | Jack London | Agatha Christie | James Joyce | Charles Dickens | E. Hemingway | A. Pushkin | H.P. Lovecraft | Jules Verne | R. Kipling | K. Mansfield | H.Balzac | Stendhal ...

LABIBLIO Una recopilació de textos electrònics repartits en la xarxa i estructurats per àrees curriculars, que pretén servir de suport a estudiants i professors

BIBLIOTECA VIRTUAL JOAN LLUIS VIVES és fruit d'un conveni entre la Fundación Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i la Xarxa d'Universitats que formen l'Institut Joan Lluís Vives. Amb aquest acord es pretén, d'una banda, aprofitar, potenciar i difondre al màxim els fons digitalitzats existents a la xarxa i, d'una altra, proposar i fer efectiva l'edició digital de les obres més representatives de la cultura catalana, valenciana i balear.

BIBLIOTECA AMERICANA En ella trobarà una gran quantitat de documents textuals i audiovisuals que li permetran acostar-se, entre altres, a espais tan diversos com la literatura gautxesca, la cultura hispana als Estats Units o la creació brasilera; al món barroc de sor Juana Inés de la Cruz o a la realitat més contemporània en la poesia de Mario Benedetti; a destacats patrimonis com la Biblioteca José Toribi Medina de Xile, els Fons reservats de la Biblioteca Nacional de Mèxic o els Manuscrits d'Amèrica en les Col·leccions Reals; al pensament de l'alliberador Bolívar o al dels grans noms de l'exili espanyol a Amèrica.

Biblioteca de Literatura Infantil y Juvenil conté un catàleg virtual d'autors espanyols i hispanoamericans d'obres infantils i juvenils, revistes, contes, biblioteques d'autor, fonoteca d'obres clàssiques, tallers, enllaços institucionals... dirigit al món de l'educació, edició, formació i investigació

ENCICLONET l’enciclopèdia a internet en espanyol

BIBLIOTECA DE SIGNOS inclou material bibliogràfic, resumit i explicat en llengua de signes, de tota la història de l'educació de persones sordes a Espanya (Biblioteca d'Autors Espanyols) i de la investigació moderna en lingüística de les llengües de signes i educació bilingüe. Així mateix inclou projectes de gran transcendència, com el Diccionari Històric de la Llengua de Signes Espanyola, la Gramàtica Visual i el Sistema d'Escriptura Alfabètic de la LSE. La secció de literatura arreplega nombroses poesies i contes signats, així com àmplies explicacions d'obres literàries fonamentals. Gentilesa de www.cervantesvirtual.Com

BIBLIOTECAS ESPAÑOLAS POR ESPECIALIDADES Esta pàgina oferix una llista d'enllaços als recursos bibliogràfics de l'àmbit del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport d'Espanya.

Enciclopedia Virtual de la Educación Física Una secció de SER CORPORAL  On trobarà definicions de conceptes relacionats amb l'Educació Física i les pràctiques corporals.

Bibliotecas Virtuales - Comunidad Literaria y Textos en Línea Entre els seus objectius estan: 1)Donar accés a creacions literàries que ja han passat a ser del domini públic, als que naveguen per la xarxa, i incentivar-los a la lectura d'obres immortals.Que motiven la realització d'esta Biblioteca Virtual, 2) constituir un aportació per a entitats educatives, i estudiants que investiguen en Internet, com a font per als seus treballs escolars i 3) formar un depòsit d'obres que constituïxen el patrimoni cultural de la humanitat, i en especial del món llatí

Biblioteca Escolar Digital Que la Fundació Germà Sánchez Ruipérez, a través del Centre Internacional de Tecnologies Avançades (CITA), ha realitzat perquè compartisques, utilitzes, creus, difongues, avalues i recomanes objectes digitals educatius de qualitat. Tot això de forma pública, oberta i gratuïta. Una ferramenta fonamental per a incorporar les TIC a l'educació.